Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Snimali su me i s drugim političarima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlađa sestra uletjela mi je u sobu vičući: "U novinama si!" Otvorila ih je i pokazala mi fotografije mene gole pred Zvonimirom Šostarom, prepričava svoju priču Šostarova striptizeta.

O proslavi 48. rođendana zagrebačkog pročelnika za zdravstvo Zvonimira Šostara čije su fotografije procurile u javnost za Večernji list odlučila je progovoriti 24-godišnja striptizeta koja se te večeri svlačila, plesala te simulirala oralni seks pred pročelnikom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Doris Košta traži milijunske odštete za stanare Kupske Slika nije dostupna 'Dio stanara Kupske može kući već u subotu'

Violetin aranžman
Na Šostarovu rođendanu, rekla je, morala je nastupiti prema naredbi tadašnje njegove bliske prijateljice Violete Janjik, vlasnice prostora u kojem je u subotu ponovno otvoren striptiz-bar Princess u Zagrebu. 

"Odabrala je nas tri i rekla da odlučimo koja će se svlačiti pred njezinim prijateljem. Dodala je da joj je on važan jer je političar", prisjetila se djevojka. Na čijem će rođendanu nastupiti, kaže, Violeta im nije rekla. Nijednoj od djevojaka, dodala je, nije bilo do striptiza jer ih je za nastupe na sličnim proslavama Violeta slabo plaćala. Dobile bi samo 500 kuna. 

"Cure su se bojale da će dobiti otkaz ako joj kažu da ne žele raditi. Počele smo se zbog toga i svađati pa sam, samo da smirim situaciju, odlučila odraditi tu gažu", kazala je 24-godišnjakinja, po zanimanju turistička djelatnica. 

Kad je došla u restoran Trandika, mjesto održavanja Šostarove veselice, kaže, bilo joj je neugodno. Svirao je romski sastav, jelo se i pilo, a znatiželjnici su je proždirali pogledima. Počela je sa sebe skidati dijelove oskudne odjeće. 

"Mislila sam da ću propasti u zemlju. Neugodno je bilo i Šostaru. Isprva je htio otići, ali društvo, među kojima su bili Violeta i njezin suprug, nagovarali su ga da ostane. Na kraju je popustio", rekla je djevojka. Scenu njezina striptiza, tvrdi, snimila je Violeta. 

Poslije nam je u baru pokazala fotografije i rekla da će Šostara njima ucjenjivati ako ne udovolji njezinim zahtjevima.

Nove fotografije
Zvonimir Šostar, tvrdi djevojka, nije jedini političar kojega je, prema želji Violete Janjik, uveseljavala svojim nastupom.
Skidala sam se pred još jednim gospodinom iz političkih krugova. Violeta također ima te fotografije otkrila je striptizeta. 

Tko je političar za kojega naslućuje da bi uskoro mogao doživjeti Šostarovu sudbinu jer, tvrdi, Violeta će odabrati najpovoljniji trenutak kada će javnosti plasirati i njegove fotografije djevojka nije željela reći. 

"Bojim se govoriti o tome jer je Violeta spremna na sve. A i pravilo je da svojim mušterijama moram jamčiti potpunu diskreciju", kazala je 24-godišnja striptizeta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene