Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Dio stanara Kupske može kući već u subotu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pročelnik Ureda za rad, zdravstvo i socijalnu skrb Grada Zagreba, Zvonimir Šostar, izjavio je u Temi dana Nove TV kako bi se već u petak mogla početi obnavljati infrastruktura na kućama u Kupskoj ulici, a povratak stanara bio bi moguć već u subotu.

Tako bi stanari kuća od broja 1 do 5 te od 17 do 21, u subotu već mogli biti u svojim domovima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tema dana Utječe li loše vrijeme na vaše raspoloženje? Slika nije dostupna Tema dana Kako komentirate rezultate američkih predsjedničkih izbora?

>> Video: Urušavanje Kupske ulice

>> Zatrpava se golema rupa u Kupskoj ulici

No, predstavnik stanara, Želimir Žitković, također gost Teme dana, tvrdi kako su se svi složili da se neće vratiti u Kupsku 'dok se sve ne preispita sa svim mogućim komisijama'.

Rekao je da bi se revizijom trebalo utvrditi tko je odgovoran za to što se dogodilo stanarima Kupske ulice, dodavši da stanari unaprijed ne žele nikoga okriviti već traže da se što prije utvrde okolnosti događaja i da sve bude riješeno na pošten način.

Žitković je zahvalio za skrb gradu Zagreba, posebice gradonačelniku Milanu Bandiću i pročelniku Šostaru jer je danas svaki stanar Kupske ulice dobio tisuću kuna za najosnovnije životne potrebe, rekavši da je to znatno veći iznos od dogovorenih 400 kuna.

Šostar je najavio da će se sutra u 16 sati, u HEP-u, nastaviti pregovori o adekvatnom smještaju stanara koji su nezadovoljni smještajem koji su dobili, budući da danas
dogovor nije postignut.

Čitavu Temu dana Nove TV pogledajte u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene