Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Padaline u većem dijelu zemlje

FOTO: Lika i Gorski kotar pod snijegom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Lici i Gorskom kotaru padati snijeg, a u većini zemlje puše jak vjetar i pada kiša.

'U ranim jutarnjim satima kiša je prešla u susnježicu u Delnicama tako da sniježi u Gorskom kotaru i na Sljemenu. Kiša pada u središnjoj Hrvatskoj, a na sjevernom Jadranu praćena je s grmljavinom', rekla je za Dnevnik.-hr dežurna prognostičarka DHMZ-a.

Pročitajte i ovo Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba Snijeg u Dalmaciji - 1 promjenjivo Nakon kratkog predaha od kiše u nekim krajevima moguć i snijeg: Neki će uživati na zubatom suncu

Dodala je kako je sunčano jedino u predjelu od Splita do Dubrovnika. 'Kiša još uvijek ne pada u istočnoj Slavoniji', dodala je prognostičarka DHMZ-a. Istakla je kako će se ovakvo vrijeme zadržati tijekom dana. 'Smirivanje padalina očekuje se pred večer, dok će se tijekom noći razvedriti. Sutra nas očekuje većinom sunčan dan, osim u Slavniji gdje će još uvijek kišiti', rečeno je iz DHMZ-a.

I u Lici pada gust snijeg

U Lici pada gust snijeg pa su na svim državnim cestama u okolici Politvičkih jezera i Korenice proglašeni zimski uvjeti: promet kamionima i kamionima s tegljačima zabranjen je, a ostala vozila moraju imati zimsku opremu. Gust i vlažan snijeg pada i u Gospiću. Mjestimice se hvata za kolnik, ali promet za sada teče bez ograničenja.

Snijeg je noćas zabijelio i u velebitskim naseljima Krasno, Kuterevo, Baške Oštarije, Vratnik i drugima. Zimska služba Lika ceste ponovno je jutros aktivirala ralice i ekipe zimske služba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene