Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bez objašnjenja

Novi predsjednik uprave Holdinga smijenio šefa GSKG, imenovan vršitelj dužnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nikola Vuković, predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga, smijenio je Joška Jelića s mjesta direktoran tvrtke Gradsko stambeno komunalno gospodarstvo.

Skupština trgovačkog društva Gradsko stambeno komunalno gospodarstvo d.o.o., zastupana po predstavniku člana, predsjedniku Uprave Zagrebačkog holdinga d.o.o. Nikoli Vukoviću, s danom 18. lipnja 2021. godine opozvala je Joška Jakelića s funkcije direktora tog društva, priopćeno je iz Holdinga.

Za vršitelja dužnosti direktora Gradskog stambeno komunalnog gospodarstva d.o.o. imenovan je Marko Šarić, dosadašnji direktor Sektora financijsko-računovodstvenih poslova u GSKG-u, koji će tu funkciju obnašati do okončanja postupka javnog natječaja za izbor direktora i odabira direktora trgovačkog društva Gradsko stambeno komunalno gospodarstvo d.o.o.

GSKG potresa afera vezana uz primanje mita za što se sumjiči jednog od Jakelićevih najbližih suradnika. 

Pročitajte i ovo Uhićenja u GSKG-u Primanje i davanje mita Ostaju iza rešetaka: Šefu u GSKG i dvojici građevinara određen jednomjesečni pritvor

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obnova nakon potresa Tomašević o uhićenjima: ''Ako je netko koristio svoj javni položaj, za mene je to jednako ratnom profiterstvu. Ne znam ništa gore od toga''

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene