Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ništa ga ne može slomiti'

Sloković: Sanader je zbilja 'fajter', on kaže 'Idemo dalje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnici Ive Sanadera poručili su da je njima bitno da je on smiren i da ga ništa ne može slomiti.

Odvjetnici Ive Sanadera predali su ustavnu tužbu jer smatraju da Županijski sud nije poštovao odluku Ustavnoga da Sanader danas do 7 sati mora biti pušten iz Remetinca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Laptoš pred novinarima USKOK: Snimka Sanadera iz restorana je zakonita! Slika nije dostupna Nezakoniti dokazi Obrana Sanadera vjeruje da snimka iz restorana neće postati dokaz

Da ustavni sud o tome neće odlučivati danas saznali su od novinara Dnevnika Nove TV.  'Mi ne znamo, u svakom smo slučaju podnijeli ustavnu tužbu i čekamo da se to riješi. Mi smo mislili, obzirom da se radi o zbilja grubom kršenju prava koje je konstatirano već prošlom odlukom suda, da će ta odluka uslijediti što je hitnije moguće. Možda to i jesu ti rokovi', rekla je Sanaderova odvjetnica Jadranka Sloković.

>> Sanaderu jednoglasno skinut imunitet, bez ikakve rasprave

Sloković je rekla da Sanader ni ne zna da danas neće izaći, ali da se svakako nada pozitivnom ishodu ustavne tužbe i da će izaći prije nego što to Vrhovni sud riješi.'On je zbilja 'fajter' i njega to ne dotuče, on kaže idemo dalje', rekla je Sloković.

Odvjetnici su najavili žalbu na rješenje o produženju pritvora i zamjenu za jamčevinu jer pritvor nakon odluke ustavog suda, kako smatraju, nije smio biti produljen. 'Nama je bitno da je on smiren i da ga ništa ne može slomiti', rekao je drugi sanaderov odvjetnik Goran Suić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene