Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promjenjivo vrijeme

Sljedećih 7 dana: Južina, kiša pa snijeg...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neuobičajeno visoke temperature za ovo doba godine i dalje će mnogima stvarati probleme, a sredinom tjedna možemo očekivati i obilnije kiše.

Jutros je na kontinentu zasjalo sunce iako ponegdje uz maglu ili sumaglicu. Poslijepodne će i dalje biti sunčano, a maglu će zamijeniti promjenjiva naoblaka te slab južni i jugozapadni vjetar. Bit će neuobičajeno toplo za kraj studenog, temperature će se penjati i do 17 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Vremenska prognoza za idućih nekoliko dana Vremenska prognoza Kakav nas produženi vikend očekuje? Detalje otkriva meteorolog Ivan Čačić Olujno jugo i vjetar prouzročili veliku štetu - 11 Velika šteta Olujno jugo i valovi pravili nered po Kvarneru: Snažni naleti vjetra uništili betonski dio kupališta

>> VIDEO Olujno jugo podiglo višemetarske valove i usidrilo trajekte i katamarane

Na južnom i sjevernom Jadranu također je sunčano uz povremenu naoblaku, a postoji i mogućnost slabije kiše. Na sjevernom Jadranu temperature će se penjati do 17 stupnjeva, a na jugu i do 19. Jugo će već danas tijekom dana jačati što bi moglo najteže pasti meteoropatima.

Od sredine tjedna u većini zemlje možemo očekivati kišu, a do tada će se na kopnu zadržati razmjerno toplo i suho, no na moru će već od sutra biti promjenjivo uz sve češću i obilniju kišu.

A prema podacima DHMZ-a, kišu bi za vikend mogao zamijeniti snijeg. Pahulje bi mogle zabijeliti istočnu Slavoniju, Gorski Kotar te Zagorje i šire zagrebačko područje. Snijeg će donijeti i zahlađenje, a temperature bi ponegdje mogle pasti i ispod nule.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene