Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadnji trzaji

Sja sunce, ali na nekim cestama su zimski uvjeti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zimski su uvjeti i zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a ostala vozila moraju imati zimsku opremu u Lici na D25 Gospić-Karlobag i D42 u mjestu Poljanak, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog jakog juga katamaran na relaciji Novalja-Rab-Rijeka je u prekidu.

Zbog izlijevanja rijeka zatvorene su ceste: ŽC Donji Kosinj-Rudinka, D36 Donja Kupčina-Karlovac-Šišljavić, ŽC3275 Stankovac-Slana, ŽC3195 Slatina Pokupska-Prekopa i ŽC3156 Žažina-Mala Gorica.

Pročitajte i ovo Nestabilno vrijeme Vremenska prognoza Nestabilno vrijeme se nastavlja, a do kada otkriva meteorolog Ivan Čačić Nevrijeme, ilustracija Hrvatska pod meteoalarmom Zabilježeno više od 107 tisuća munja: Jako nevrijeme protutnjalo Zagrebom, u Slavoniji rušilo stabla, električne stupove...

>> Doznajte kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

Zbog razminiranja zatvaraju se: do 18. ožujka od 8 do 17 sati, Jadranska magistrala (D8) u Šibensko-kninskoj županiji na predjelu Rokića u Šibeniku. Vozila se propuštaju 15 minuta svakog punog sata, a radnim danima i od 14.45 do 15.30 sati.

Do 7. svibnja od 8 do 17 sati (osim nedjeljama) za sav promet bit će zatvorena državna cesta D44 na dionici Buzet-Roč, zbog radova. Obilazak: Lupoglav-Pazin-Motovun-Buzet (autocestom A8, županijskom cestom ŽC 5007 i državnom D44).

U Zagrebu, zbog radova na sanaciji klizišta, Alejom Bologne, od Aleje Seljačke bune prema Zaprešiću, vozi se jednim trakom u dužini od 50 metara.

Na graničnim prijelazima nema poteškoća. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene