Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počinio kazneno djelo?

Šišljagić opet na obavijesnom razgovoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik Vladimir Šišljagić, predsjednik stranke Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje, bio je danas prije podne u osječkoj policiji na obavijesnom razgovoru zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela prisile prema pravosudnom dužnosniku.

Naime, Šišljagić je javno izjavio kako drži da će Branimir Glavaš u sudskom postupku koji se protiv njega vodi na Županijskom sudu u Zagrebu biti oslobođen u prvostupanjskom postupku. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Divljački premlaćen Policija traga za napadačima na splitskog opernog prvaka Slika nije dostupna Zbog rezanja hrvatske zastave Obavljen obavijesni razgovor s Janezom Janšom

>> Šišljagić izrazio podršku Glavaševoj video poruci

Glasnogovornica Policijske uprave osječko-baranjske Edita Roterbauer, izjavila je da je Šišljagić u policiju pozvan na obavijesni razgovor u svojstvu građanina na zahtjev nadležnog državnog odvjetništva.

Šišljagić je nakon razgovora u osječkoj policiji kazao da je na razgovoru bio 20-tak minuta, te dodao kako i dalje 'tvrdi da se radi o politički montiranom procesu protiv Branimira Glavaša'.

Ponovio je kako vjeruje 'da će do proljeća sljedeće godine Glavaš biti oslobođen optužbi za ratni zločin u prvostupanjskom postupku' što kako je naveo 'nije nikakav pritisak prema pravosudnom dužnosniku'.

Saborski zastupnik Branimir Glavaš prošli je petak također bio na obavijesnom razgovoru u osječkoj policiji, zbog sumnje u kazneno djelo prisile protiv pravosudnog dužnosnika, odnosno zbog svojih izjava medijima kako očekuje da će se sudski postupak protiv njega završiti do proljeća iduće godine i to oslobađajućom presudom.

Ocijenio je kako to nije ni kazneno djelo ni pritisak na pravosuđe te kako će to i ubuduće govoriti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene