Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadzor u tijeku

Reporterka Dnevnika Nove TV pitala sisačko-moslavačkog župana o skandalu u bolnici: Pogledajte što je odgovorio

Ekipa Dnevnika Nove TV pokušala je dobiti odgovore na to što se točno dogodilo u sisačkoj bolnici "Dr. Ivo Pedišić" kada su dvije starije gospođe smještene na isti krevet, od kojih je jedna preminula.

Iz ministarstva zdravstva kažu da je još u tijeku zdravstveni inspekcijski nadzor. Ravnatelj bolnice poručio je da ne želi istupati u javnost dok nalaz ne bude gotov.

Župan Sisačko-moslavačke županije Ivan Celjak nije htio dati odgovor ni na jedno pitanje koje mu je postavila reporterka Dnevnika Nove TV Valentina Baus.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Istraga u tijeku Jesu li tijela izvađena iz rashladnih uređaja pa snimljena na podu zagrebačke bolnice? Bolnica podnijela kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja

Pročitajte i ovo Zaštitar ispred OB Sisak Novi incident Skandalozan potez kontroverznog ravnatelja: Pogledajte kako je naša novinarka istjerana iz kruga bolnice

"Ja vas molim da pričekamo rezultat inspekcijskog nalaza Ministarstva zdravstva i nakon toga ćemo se očitovati o toj temi", ponavljao je.

Njegovo uporno odbijanje da da neki konkretniji odgovor pogledajte u videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene