Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži se rješenje problema

Sindikat metalaca: 'Možete zamisliti što možemo napraviti u 3. maju'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na redovitom skupu radnika riječkog brodogradilišta 3. maj raspravljalo se o neizvjesnoj budućnosti.

Sadašnja situacija onemogućava daljnje ugovaranje novih brodova, što je ključno za opstanak brodogradilišta. Vladu će, kažu, izvijestiti kako 3. maj ne može čekati 90 dana na rješenje situacije, a ogluše li se na njihove apele, nije isključen ni štrajk.

Pročitajte i ovo Svečano isplovljavanje broda Scenic Eclipse II - 2 Scenic Eclipse II Hrvatsko čudo: Pogledajte superluksuzni kruzer - jedini brod na svijetu koji ima i helikopter i podmornicu Brodogradilište 3. maj (Foto: Vijesti u 14h) Radnici nemaju posla ni materijala U riječko brodogradilište došao privremeni stečajni upravitelj, radi se popis imovine

>> U more porinut najveći asfalt-tanker na svijetu

"Možete si zamisliti što sindikat metalaca može učinit u 3. maju, a to će sigurno i učiniti", ističe Juraj Šoljić, povjerenik sindikata metalaca u 3. maju.

"Ja priželjkujem da se stvar već jednom riješi. Jer voditi firmu je jako teško a naročito što mi smo u periodu, trebamo ugovoriti nove poslove. Svaki od brodovlasnika vam postavi pitanje što će biti 2013.", naglasio je Edi Kučan, predsjednik Uprave 3. maja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene