Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispričali se

Šibenski trgovački centar odlučio organizirati dječju zabavu za Noć vještica, sve je hitno otkazano! Objasnili što se dogodilo

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Trgovački centar u Šibeniku nakon kritika dijela javnosti odlučio je otkazati obilježavanje Noći vještica za najmlađe.

Nakon što je šibenski trgovački centar Dalmare najavio da će 31. listopada u tamošnjoj igraonici Happyland održati događaj obilježavanja Noći vještica za najmlađe, ovih je dana taj događaj otkazao. 

Na svom profilu na Facebooku objavili su priopćenje u kojem navode kako su naišli na kritiku dijela javnosti koja je takav događaj oštro osudila te su zbog toga odlučili događaj otkazati.  

Pročitajte i ovo Ribič Dalibor Škofić na Dravi je ulovio soma kapitalca riba preko 80 kilograma Ulov života za ribiča iz Đurđevca: "Jaka muka, ruke trpe, osjeti se tu upala mišića. Treba imati malo sreće, malo znanja"

 

Pročitajte i ovo Izraelski vojnik na vojnoj vježbi Iz minute u minutu VIDEO/FOTO Izrael najavio vojnu eskalaciju: "Omča oko grada Gaze se steže. Izrael će pokušati prepoloviti pojas"

"Dalmare shopping centar najavio je event koji se trebao održati u igraonici Happyland. Kako smo zbog najavljenog eventa naišli na kritiku dijela javnosti, odlučili smo otkazati event te ovim putem upućujemo isprike svima koji su se na bilo koji način osjetili uznemirenima zbog njegove najave. To nam nikako nije bila namjera, event je trebao biti edukativnog karaktera s interaktivnom pričom i porukom kako dobro pobjeđuje zlo i mržnju", poručili su na Facebooku. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene