Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bebe požurile

NEOBIČAN DOGAĐAJ U ZAGREBU Dvije sestre rodile na isti dan, i to nije sve...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neobičan događaj u zagrebačkoj kliničkoj bolnici Sveti Duh.

Dvije sestre rodile su na isti dan. Očekivani termini poroda bili su 14. i 15. veljače, no bebe su odlučile požuriti pa su se rodile u ponedjeljak i to skoro u isti sat.

Pročitajte i ovo Opljačkana pošta, ilustracija Usred dana U popularnom trgovačkom centru maskirani razbojnici opljačkali zaposlenika pošte Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić"

Obitelj Marijane i Martine slavi dvostruko. Obje sestre rodile su u utorak. 'Došla sam na pregled. Bila sam otvorena četiri centimetra već i trudove lagano imala i doktor me poslao u predrađaonu kod sestre', kaže nam Martina Petreković iz Zaprešića.

'Ovo je svima bilo ono šok i u rađaoni i doktorima i svima kad su čuli da s pregleda dolazi sestra i da će ona roditi isti dan',kaže Martinina sestra Marijana.

Nestrpljivi dječaci rodili su se u samo dva sata razlike. Marijana kod kuće ima već dva sina. '7 i 6 godina. Jedan je rođen na današnji dan, najstariji i evo sad treći', kaže Marijana.

'Srednja sestra ima dvije cure, ona je bila trudna. Rodila je u 9. mjesecu tako da smo u jednom trenutku sve tri bile trudne', dodaje Martina.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene