Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ultra Europe

Šest partijanera završilo na psihijatriji, policija privela 72 osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko stadiona i na stadionu Hitna pomoć je imala 60 intervencija, a uglavnom je bilo riječ o alkoholiziranosti i intoksikaciji drogama.

Tijekom protekle noći sa stadiona na Poljudu Hitna pomoć je u splitsku bolnicu prebacila 24 osobe koje su partijale na Ultra Europe festivalu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga Akcija USKOK-a u Splitu, pod istragom tri osobe Novčanica od 50 eura 50 eura Nasjela na lažne eure: Policija podsjeća kako ih prepoznati

Šest je osoba samo došlu u ambulantu Hitne pomoći na Firulama zatražiti pomoć, piše Slobodna Dalmacija. Istovremeno oko stadiona i na stadionu Hitna je imala 60 intervencija.

Nitko od onih kojima je pružena pomoć nije bio životno ugrožen već se najčešće radilo o alkoholiziranosti ili intoksikaciji organizma nekim drogama.

Od 24 osobe koja je Hitna pomoć prevezla u KBC Split, 12 ih je medicinsku pomoć dobilo na Internoj klinici, pet na Hitnom kirurškom prijemu, i jedno na Pedijatrijskom Hitnom prijemu.

Ovako nešto se ne viđa svaki dan – ljepotice koje oduzimaju dah!

Šest je osoba zbog agresivnosti, opiranju medicinskoj pomoći i nasrtaja na zdravstvene radnike, odvedeno na Kliniku za psihijatriju.

Policija je izvijestila kako je privedeno 72 osobe, od čega 29 stranih državljana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene