Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jednoglasna podrška pupovcu

SDSS odgodio odluku o izlasku iz koalicije i zabranio novinarska pitanja: Izvijestili i o novom incidentu

Dragana Jeckov (Foto: Dnevnik.hr)
Dragana Jeckov (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Boris Milošević (Foto: Dnevnik.hr) Boris Milošević (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Dragana Jeckov (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
SDSS je odgodio odluku o tome ostaju li ili odlaze iz vladajuće koalicije. Nakon sjednice Predsjedništva stali su iza svog predsjednika i izvijestili o novom incidentu.

Boris Milošević izvijestio je o još jednom izoliranom incidentu u Biljanima Donjim koji se dogodio u subotu ujutro. ''Kamenovano je nekoliko kuća srpskih povratnika uz prijetnje i vrijeđanja po nacionalnoj osnovi'', rekao je i dodao da je policija napravila očevid. Očekuju se rezultati istrage.

Pročitajte i ovo Milorad Pupovac, predsjednik SDSS-a Sastavljanje Vlade Pupovac čeka razvoj pregovora s DP-om: "Manjine idu zajedno. Nema cijepanja na podobne i nepodobne" Milorad Pupovac O rezultatima izbora Pupovac: "Duhove koji su pušteni prije izbora treba vratiti u bocu"

Potpredsjednica stranke Dragana Jeckov izvijestila je da je na sjednici Predsjedništva jednoglasno zaključeno da Milorad Pupovac uživa njihovu podršku. Najavila je da će još jednom razgovarati s koalicijskim partnerima, a onda na Glavnom odboru nakon toga donijeti odluku ostaju li ili izlaze iz koalicije.

Milorad Pupovac nije se pojavio na presici, a okupljeni nisu željeli odgovarati na pitanja novinara.

Vodstvo SDSS-a sastalo se nakon niza oštrih reakcija na izjave Milorada Pupovca, koji je Hrvatsku nazvao faktorom nestabilnosti i usporedio ju s NDH.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene