Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javno prozivanje županice

SDP: Zanima nas što će USKOK reći o optužbama protiv Merzel

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je bivša biska suradnica županice Marine Lovrić Merzel, Jasmina Jovev optužila županicu za nelegalne radnje, o tom pitanju oglasio se SDP.

Jasmina Jovev, bivša šefica kabineta županice sisačko moslavačke županije Marine Lovrić Merzel na javnoj je televiziji iznijela teške optužbe protiv svoje šefice, inače članice SDP-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Privedena županica Marina Lovrić Merzel: Od 'nečuvenih optužbi' Jasmine Jovev do odlaska u pritvor Slika nije dostupna Županica najavila tužbe Merzel odgovara na TEŠKE optužbe: 'Ovo je DNO DNA, primitivno i jadno!'

O ovom pitanju ubrzo se oglasila njezina stranka. Poručili su kako stranku zanima što će reći USKOK te da čekaju službenu istragu.

Jovev je u intervjuu također napomenula i kako se o ovom pitanju obratila jednom ministru kojeg nije imenovala, te da joj je on rekao neka radi po savjesti.

Uskoro će i konferenciju za novinare održati županica kako bi komentirala ove optužbe.

Jasmina Jovev: Po nalogu županice Merzel lažirala sam račune!

Županijski državni odvjetnik u Sisku Stipe Vrdoljak, jedino je priopćio kako će postupiti prema svojim dužnistima i ovlastima, uz napomenu da će u ponedjeljak moći reći nešto više.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene