Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Afera Daimler

SDP podržava istragu oko nabavke vatrogasnih vozila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP-ov saborski zastupnik Nenad Stazić izjavio je danas da njegova stranka podržava USKOK-ovu istragu slučaja nabavke 210 vatrogasnih vozila, otvorenu nakon što je njemačka tvrtka Daimler priznala da je podmićivala dužnosnike više zemalja, pa i u Hrvatskoj.

'Apsolutno podržavam ovo što je USKOK poduzeo, hitnu istragu oko toga, da se dostave svi dokumenti. I očekujem da ta istraga bude brza i efikasna', rekao je Stazić novinarima u Hrvatskome saboru. Zalažemo se da se otkrije ako je netko primao mito, tko ga je primao, u kojem iznosu i zašto, dodao je Stazić. 'To je sasvim sigurno i stav cijelog SDP-a', kazao je i naglasio da njegova stranka nikoga neće štititi niti prikrivati.

Pročitajte i ovo Slovačka policija ispred zgrade u kojoj živi osumnjičenik za napad na premijera Roberta Fica Pokušaj ubojstva Napadača na slovačkog premijera policija dovela u njegov stan: Poznato je što su odnijeli Državno odvjetništvo Republike Hrvatske - 2 Zlouporaba položaja i ovlasti USKOK pokrenuo istragu protiv zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Zagrebu

'Ne pada nama na pamet da bilo što prikrivamo, da bilo koga štitimo. Mi nismo HDZ, mi ne štitimo Rončevića, mi ne štitimo nikoga. Mi smo da se to istraži', poručio je Stazić. Iz medija je, kaže, vidio 'da su Nijemci sami priznali da su podmićivali neke ljude u Hrvatskoj, i da su to radili kroz dulje vremensko razdoblje'. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene