Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Savjetnica u Ministarstvu pravosuđa optužena za nezakonito posredovanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
USKOK je optužio višu upravnu savjetnicu u Upravi za građansko pravo Ministarstva pravosuđa Gordanu Grancarić (53) za nezakonito posredovanje pri upisivanju nekretnine u zemljišne knjige.

Po optužnici ona je od listopada 2003. do kolovoza 2004. uzela ukupno 17 tisuća eura kako bi "požurila" upisivanje nekretnine jednog muškarca u zemljišne knjige. Taj joj je muškarac dva puta platio i popravak njezina osobnog automobila u vrijednosti od 3100 kuna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stigao popis iz Srbije Sedam branitelja pod istragom Slika nije dostupna Za njega se odlučila jednostavno i lako Kosor pozvala zastupnike da potvrde Bošnjakovića za ministra pravosuđa

Optuženica je do svršetka postupka suspendirana s dužnosti u Ministarstvu pravosuđa u kojemu je od 2003. Dokaže li joj se krivnja, može biti kažnjena od jedne do pet godina zatvora.

Nakon pokretanja istrage za tisak je izjavila da nije kriva i da je riječ o "Kafkinu procesu".

Po pisanju tiska optuženica je, inače bivša općinska sutkinja i odvjetnica, sudjelovala u izradbi brojnih propisa, a zadnjih godina naročito akata vezanih uz Ovršni zakon.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene