Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obrat na glasovanju

Saucha i Esih glasovali protiv nepovjerenja Mariću, Glasnović napustio sabornicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saucha je glasao za povjerenje ministru Zdravku Mariću

Tomislav Saucha glasao je za povjerenje ministru financija Zdravku Mariću, suprotno glasovima svojih kolega iz kluba zastupnika SDP-a.

Pročitajte i ovo Stevo Culej jeziv komentar Hrvatski studenti idu na put u Beograd. HDZ-ovac Culej: "Nadam se da ih pokolju ko svinje" Bruna Esih ušla je u Hrvatsku stranku prava "Bog i Hrvati" Zvijezda hrvatske desnice vraća se u politiku: Bruna Esih učlanila se u poznatu stranku i najavila borbu

Podsjetimo, Saucha je stigao jutros u Sabor nakon što su se pojavile spekulacije da neće prisustvovati glasovanju o nepovjerenju ministru financija Zdravku Mariću.

Protiv smjene Marića glasala je i Bruna Esih dok Željko Glasnović nije glasao te je napustio sabornicu.

"Ja neću biti ping pong lopta između lijevog i desnog krila Udbe. Ja nisam ničija korisna budala. Ja sam rekao što ću napraviti i to sam i napravio", poručio je Glasnović nakon napuštanja sabornice.

U vijestima Nove TV SDP-ov Predrag Matić nije želio komentirati kako će glasovati Saucha, ali da mu se čini kako se vrši pritisak na njega.

"Vidio sam ga samo u prolazu, po načinu kako sjedi u klubu vidi se da mu je teško i da netko ima utjecaja na njega", kazao je Matić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene