Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osjeća se dobro

Sanader na hrvatskom razgovarao sa psihologinjom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok se državni vrh bavi njime i na sastanku Vijeća za nacionalnu sigurnost, bivši premijer Ivo Sanader dane provodi u pritvoreničkoj ćeliji broj 79.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Produljen pritvor, pomaknut datum Čeka se nova odluka o datumu Sanaderova izručenja Slika nije dostupna Tema dana Je li moguće da je toliko novca Sanader izvlačio sam bez znanja stranačkih kolega i koalicijskih partnera?

Austrijske vlasti ubrzano prevode dokumentaciju koju im je poslalo hrvatsko državno odvjetništvo, a bivšeg premijera još uvijek nitko od članova obitelji nije došao posjetiti. O stanju Ive Sanadera progovorio je i Dietmar Knebel, upravitelj zatvora u Salzburgu.

>> Austrijski političari traže da se Sanadera ispita oko afere Hypo

>> VIDEO: Pogledajte u kakvoj ćeliji boravi Ivo Sanader

Dietmar Knebel prošetao je do ćelije broj 79. Pola sata razgovarao je s najpoznatijim pritvorenikom. Kaže da je Sanader miran i priseban, svjestan situacije u kojoj se nalazi. Sanaderova ćelija ni po čemu se ne razlikuje od ostalih. Dva kreveta televizor i ormarić, sve je u deset kvadrata.

'Ivo Sanader rekao je da mu je zdravlje dobro. I psihički je odlično osjeća, upoznao je našu psihologinju koja je hrvatskih korjena tako da je s njom mogao razgovarati na materinjem jeziku', rekao je upravitelj zatvora.

 

 

 



Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene