Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaposlenica kioska u Splitu

Samohrana majka pronašla više od 50.000 kuna i vratila ih vlasniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sanja Čarapić zaposlenica kioska i samohrana majka dvoje djece pronašla je bijelu kuvertu i u njoj 6.900 eura, odnosno, oko 51.000 kuna.

Sanja je novac pronašla u bijeloj kuverti na pultu kioska u Kliničkom bolničkom centru Split na Firulama, gdje radi, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Novčanica od 50 eura 50 eura Nasjela na lažne eure: Policija podsjeća kako ih prepoznati Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..."

'Ne dvojeći ni trena što učiniti, odmah sam se odlučila taj novac vratiti vlasniku. Tako sam odgojena. Poštenje nema alternativu, u sekundi se čovjek mora upitati bi li bio sretan da ne vrati tuđi novac. Ja znam da bih bila nesretna i da bih se loše osjećala', ispričala je Sanja.

Rekla je kako je iz kuverte virilo nešto zeleno te kako je skoro pala u nesvijest kada je shvatila da je to novac. Odmah je pozvala policiju.

>> Beskućnici u kanti za smeće pronašli 60.000 kuna i predali ih policiji

Sanja je samohrana majka dvoje djece, sina od 17 i kćeri od 11 godina. Kaže da je zbog svega vrlo sretna, i svjesna da je ispravno postupila vrativši novac vlasniku koji se ubrzo vratio po novac.

'Puno mi je zahvalio i htio mi dati sto kuna za nagradu, da se počastim, no kada sam odbila taj novac, on je toliko bio uporan da je tih 100 kuna ostavio na pultu. Nije mi ni to drago, nisam vratila izgubljeno da bih nešto dobila ili zaradila, učinila san to po svojoj savjesti', dodala je Sonja.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene