Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Josipovića će čuvati Mesićevi ljudi

Polovično rješenje: Josipoviću Mesićevo osiguranje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnateljstvo policije je priopćilo da je jučer održan sastanak novog predsjednika RH, Ive Josipovića i njegovih suradnika sa ministrom unutarnjih poslova, Tomislavom Karamarkom i njegovim suradnicima na kojemu se između ostalog raspravljalo i o pitanjima u vezi sa osiguranjem Josipovića.

No, očito niti na ovom sastanku nije pronađeno pravo rješenje sukoba Josipovića i Karamarka jer su došli do nesvakidašnjeg rješenja. kaoo stoji u priopćenju koje potpisuje Krunoslav Borovec, dogovoreno je da će do inauguracije Ive Josipovića, dio osoblja osiguranja predsjednika Stjepana Mesića preuzeti osiguranje novog predsjednika.

Pročitajte i ovo Pojačajte oprez u prometu! Pokrovitelj Osiguraj.me Pojačajte oprez u prometu: Najviše nesreća događa se na suhim kolnicima, i to u vrijeme putovanja s posla Ljubav koja nadilazi vrijeme Pokrovitelj Generali Ljubav koja nadilazi vrijeme: Kako uz pomoć financijskog plana zaštititi najmilije i usaditi dobre navike

>> Josipović na inauguraciju zove Sanadera

'Na ovaj način osiguran je kontinuitet službe osiguranja novog predsjednika te su zagarantirani puni standardi u primjeni mjera osiguranja predsjednika Republike Hrvatske', stoji na kraju priopćenja.

Mirando Mrsić, direktor kampanje Ive Josipovića kaže da novi predsjednik , kada se govori o kretanju po Zagrebu, želi neupadljivo osiguranje. 'Recimo, kada poželi otići negdje na koncert, ne želi da se od toga stvara halabuka, želi u dvoranu ući kao svaki drugi građanin', rekao je Josipović. Direktor kampanje Josipovića kaže da su razgovarali o tjelohraniteljima koji su čuvali Račana jer se radi o ljudima naviknutim upravo na taj dio neupadljive, gotovo nevidljive zaštite kakvu je imao i pokojni premijer.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene