Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo za duboki džep

Sajam robota u Osaki vs. sajam milijunaša u Moskvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sajamu robotike u Osaki mogli su se vidjeti roboti koji pričaju, plešu, i čak daju intervjue, dok je moskovski sajam milijunaša, usprkos svjetskoj gospodarskoj krizi, zablistao u punom sjaju.

Sajam Intex u Osaki opet je pokazao neke od noviteta u svijetu robotike. Robot Quazi rekao je između ostalog da mu je najgore što ga rastave kada mora putovati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najpoželjniji hrvatski maneken 'Htio mi je kupiti avion za samo jednu noć seksa!' Slika nije dostupna Lady Kyky najljepša Hrvatica pobijedila na izboru za najljepšeg balkanskog transvestita u Beču!

Prizvođači robota su hvalili svoje 'štićenike' i naglašavali njihove prednosti, od pomaganja bolesnicima, čišćenja kuće, popravljanja i održavanja kućanskih aparata i mnogo čega drugog.

A u isto vrijeme u Moskvi se održavao sajam milijunaša gdje su se mogle vidjeti mnoge stvari o kojima obični smrtnici mogu samo sanjati.

Izložen je bio trenutačno najskuplji automobil na svijetu, koji se temelji na Rolls Royceu, ali je kompletno promijenjen izvana i iznutra, i čitava povšina obožena je ugljičnim vlaknima. Konstruiran kao homagge automobilu iz 30-ih godina, a posebno je bilo zanimljivo čuti što se dobije na poklon ako ga se odluči kupiti.

Posjetite Red Carpet.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene