Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Salon automobila

'ZVIJER' JE OTKRIVENA Rimac u Ženevi predstavio Concept_S

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napokon je predstavljen i "zli brat blizanac" uspješnog hrvatskog Concept_One električnog automobila, Concept_S. Tvrtka Rimac Automobili predstavila je svoju novu "zvijer" na salonu automobila u Ženevi.

Tvrtka Rimac Automobili otkrila je Concept_S, "zlog brata blizanca" Concept_One automobila, koji je privukao pažnju automobilske industrije kao najbrži električni automobil na svijetu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Utrka na -5 stupnjeva ''PAO'' JE I LEGENDARNI VEYRON Rimčev superautomobil dobio sa svega 20% baterije Slika nije dostupna Pojavio se i pretendent TOP 5 NAJBRŽIH ELEKTRIČNIH "ZVIJERI" Da, Rimčev Concept One je i dalje kralj ceste

"Napravljen da koristi maksimalni potencijal Rimac "All Wheel Torque Vestoring" sustava, Concept_S ima 218 kW (296 hp) i 200 Nm veću snagu i okretni moment, 50 kilograma je lakši te ima agresivniji aerodinamički paket", objavila je tvrtka Rimac Automobili na svojoj Facebook stranici.

"Aerodinamički elementi pojačavaju "downforce" silu za 34 posto (do 650 kilograma tereta) koji šasiju pritišće prema tlu. U kombinaciji s gumama visokih performansi, omogućena je veća razina dodira za ekstremne postavke sustava Rimac All Wheel Torque Vestoring (RAWTV).

S 1384 konjske snage i 1080 Nm okretnog momenta, Concept_S podiže ljestvicu dinamičkih performansi.

Pitanje je...
Sviđa li Vam se?", piše nadalje u objavi na Facebooku.

 

We unleashed the Evil Twin! The radical Rimac Concept_S.Built to utilize the maximum potential of the Rimac All Wheel...

Posted by Rimac Automobili on Tuesday, March 1, 2016

Za sve ljubitelje automobilske industrije, salon automobila u Ženevi zasigurno je jedan od najvažnijih događaja u godini. Švicarska ove godine vrata otvara po 86. put, a znatiželjnike i medije očekuje pregršt noviteta iz svijeta automobila. Auto salon u Ženevi posebno je zanimljiv i samim proizvođačima, ako ne i najzanimljiviji.

Ove godine se očekuje veći broj konceptualnih automobila, ali i novih pridošlica, koji će se tek trebati dokazati na tržištu.

Ali kad već spominjemo predstavljanje konceptnih automobila, onda nikako ne treba izostaviti i električnu "zvijer" iz Hrvatske Concept_One tvrtke Rimac Automobili, koja događaj otkrivanja svojeg novog superbrzog električnog automobila najavljuje kao "otkrivanje zlog brata blizanca". Uvjereni smo da će najbrži električni automobil na svijetu biti jedna od glavnih atrakcija 86. po redu salona automobila u Ženevi.

 

Geneva Motor Show 2016 is on the way. Remember, at 3:15 pm we unveil the Evil Twin ;)

Posted by Rimac Automobili on Tuesday, March 1, 2016

Ako je suditi prema službenim najavama, glavnu će riječ na ovogodišnjem salonu automobila u Ženevi voditi autonomni i električni automobili. To ne znači da za sve ostale neće biti pregršt ljubimaca na četiri kotača koji će izazvati pokoju emociju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene