Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nacionalni plan

Sabor nastavlja s raspravom o razvoju bolnica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastupnici Hrvatskog sabora danas će opet raspravljati o razvoju kliničkih bolnica.

Hrvatski sabor zasjedanje nastavlja raspravom o Nacionalnom planu razvoja kliničkih bolničkih centara, kliničkih bolnica, klinika i općih bolnica u Republici Hrvatskoj za razdoblje od 2014. do 2016. kojim se želi povećati dostupnost i kvaliteta bolničke zdravstvene zaštite, ali i racionalizirati troškove poslovanja bolničkih ustanova.

Pročitajte i ovo Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić lom u stranci Udarac Raspudićima! Napuštanjem Mosta ostaju bez novca iz proračuna, samo je jedan način da ga dobiju Sabornica izvješće DIP-a Samo jedan mlađi od 30: Objavljeno tko su najmlađi i najstariji izabrani zastupnici i zastupnice

Sabor fiksirao franak i za obrtnike, poljoprivrednike i slobodna zanimanja

Nacionalnim planom, čiji je nositelj Ministarstvo zdravlja, želi se smanjiti stopa akutnog bolničkog liječenja za 10 posto, prosječnu stopu popunjenosti kreveta dovesti na 80 do 85 posto, smanjiti duljinu bolničkog liječenja za 10 do 40 posto, povećati broj ambulantnih usluga za minimalno 10 posto te povećati broj slučajeva dnevne bolnice i dnevne kirurgije za minimalno 10 posto.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene