Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pristigla 33 prijedloga izmjena

S radom počela Radna skupina za pripremu promjene Ustava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radna skupina za pripremu promjene Ustava počela je s radom. Do sada su pristigla čak 33 prijedloga izmjena i dopuna Ustava koja se odnose na 16 različitih članaka.

S radom je počela Radna skupina za pripremu promjene Ustava, a do sada su pristigla čak 33 prijedloga izmjena i dopuna Ustava koja se odnose na 16 različitih članaka. Najviše je prijedloga oko ne-zastarijevanja kaznenih djela, zatim o referendumu te o Domu regija i regionalizaciji.

>>
Sabor odlučio: Na referendum o definiciji braka idemo 1. prosinca!

Pročitajte i ovo Branko Smerdel komentirao Milanovićevu odluku da se kandidira na parlamentarnim izborima predsjednikova bomba Oglasio se stručnjak koji je pisao Ustav, evo što kaže o Milanovićevu potezu Zoran Milanović - 25 Pitanje ovlasti Predsjednik Republike može suspendirati izbor šefa DORH-a? Čelnik Ustavnog suda objasnio kako stoje stvari

Predloženo je i da zastupnici za izgovorenu riječ za govornicom ne mogu biti kazneno ni materijalno proganjani, ali i to da se stanka u redovitom radu Sabora skrati i to za najmanje mjesec dana. Radna skupina zasjedat će svakodnevno dokle god ima prijedloga za raspravu, a do ponedjeljka mogu se predložiti i novi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene