Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Govor mržnje

Ruža Tomašić na obavijesnom razgovoru u policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruža Tomašić, predsjednica Hrvatske konzervativne stranke, objavila je na Facebooku kako je bila na informativnom razgovoru u policiji.

Razlog - njezin odgovor srpskom ministru Aleksandru Vulinu da 'mole Boga a mi ne počistimo svoje dvorište, jer ako mi počnemo čistiti svoje dvorište imat će oni još jako puno Srba iz Hrvatske koji će morati ići u Srbiju'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

O 'čišćenju Srba' - 'Tomašić i HDZ širenjem netrpeljivosti žele doći na vlast'

'Dragi moji, jučer sam bila na informativnom razgovoru zbog navodnog govora mržnje na kojem sam morala objasniti gdje sam i pod kojim uvjetima izrekla moj odgovor srbijanskom ministru Vulinu. Sada je naša policija bolje informirana o tom 'slučaju', čak i bolje od mnogih novinara koji se nisu potrudili javnosti dati punu informaciju nego su moju izjavu prenijeli jednostrano, izvan konteksta i sa svojim zlonamjernim tumačenjima. Nekada ti je sudila partija, a danas to rade novinari, također bez mogućnosti obrane', napisala je Tomašić na Facebooku Hrvatske konzervativne stranke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene