Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HNS protiv Tomašić

O 'čišćenju Srba' - 'Tomašić i HDZ širenjem netrpeljivosti žele doći na vlast'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna europarlamentarka, bez obzira na političke pozicije ne bi smjela govoriti o 'čišćenju naroda', poručili su HNS-ovci.

HNS je oštro osudio izjave Ruže Tomašić koja je koja je nedavno u Vukovaru govorila o 'čišćenju' Srba.

'Gospođa Tomašić je konzistentna u svemu što radi otkako je postala politička zvijezda. Hrvatska i europska scena puni su radikala i redikula koji šire mržnju a zapravo žele skrenuti pažnju na sebe. Ne radi se u ovom slučaju o redikulu već legitimno izabranoj članici EU parlamenta koja je širenje netrpeljivosti kapitalizirala na listi HDZ-a za Europski parlament i vrlo vidljivim i dobrim odnosom tada kandidatkinje sada predsjednice Kolinde Grabar Kitarović', izjavio je na konferenciji za novinare Goran Beus Richemberg, saborski zastupnik HNS-a.

Dodao je kako se čudimo kada djeca iz drugog grada dobivaju batine, no to su, kaže, samo plodovi tog sjemena zla koje se sije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Putevi su nam se razišli" Beus Richemberg putem Facebooka objavio da više nije član HNS-a Slika nije dostupna Nakon ostavke Vrdoljaka "HNS se othrvao zavodljivom sirenskom zovu..."

'Puna kapa mi je pojedinih hrvatskih Srba koji su rođeni u Hrvatskoj, a do Hrvatske im uopće nije stalo'

Igor Koloman, također zastupnik HNS-a, kazao je : 'U Hrvatskoj se širi netrpeljivost a HDZ i njihovi sateliti se time služe kako bi došli na vlast - od 'U ime obitelji' preko prosvjednika u Savskoj koji govore o Jugoslavenima pa sve do gospođe Ruže Tomašić koja govori o jamama i drugim glupostima.'

Nada Turina ocijenila je kako jedna europarlamentarka, bez obzira na političke pozicije ne bi smjela govoriti o 'čišćenju jednog naroda'.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene