Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Medvedev i Musić razgovarali o turizmu

Rusija smatra Hrvatsku najatraktivnijom zemljom za ulaganje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Rusija smatra Hrvatsku najatraktivnijom zemljom za ulaganje u turizam', rečeno je na večeri na kojoj su danas u Moskvi bili hrvatski predsjednik Stjepan Mesić i ruski predsjednik Dmitrij Medvedev, saznaje Hina iz izvora u hrvatskom izaslanstvu.

'U razgovoru za večerom kojom je završen oproštajni posjet hrvatskog predsjednika Rusiji posebno je naglašen ruski interes za ulaganje u hrvatski turizam', rekao je taj izvor. Dvojica su predsjednika razgovarala i o bilateralnim pitanjima, svjetskim problemima i o hrvatskom približavanju Europskoj uniji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Udarili čvrste temelje Mesić i Kosor: Rajić je svijetli primjer ulaganja Slika nije dostupna Diplomacija 21. stoljeća Mesić osvojio Kubance rakijom, vinom i kulenom

Medvedev je izrazio ruski interes da se završi proces europskog udruživanja, ali i da se Rusija kroz mrežu ugovora bolje poveže s EU-om. Mesić je prije večere s Medvedevom diplomatima održao predavanje o svojih deset godina na čelu Hrvatske, a zatim se sastao s ruskim premijerom Vladimirom Putinom s kojim je također razgovarao o mogućnostima za unapređenje gospodarskih veza Rusije i Hrvatske. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene