Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bio sam

Riješen misteriji suvozača u Mercedesu: Policija otkrila zašto ga ranije nije spominjala u izvješćima

Strašna nesreća u Buzinu, ilustracija - 3
Strašna nesreća u Buzinu, ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr
U svojim izvješćima o nesreći u Buzinu policija nije spominjala suvozača iz Mercedesa. Sada se zna i zašto.

Svjedoci nesreće, kao i snimke strašnog događaja u Buzinu pokazuju da 23-godišnji vozač Mercedesa koji je u punom gasu naletio na pješake parkirališta ispred trgovačkog centra u Buzinu nije bio sam. 

Ipak, policija ga ranije nije spominjala, pa se počelo nagađati zašto je to tako.

Pročitajte i ovo Josip Mataija, voditelj službe prometne policije u studiju Dnevnika Nove TV - 4 Opasna okupljanja Voditelj prometne policije otkrio koliko mladić, koji je izazvao nesreću u Buzinu, ima prekršaja i zašto nije prijavljen za obijesnu vožnju

Pročitajte i ovo Reporterka Martina Bolšec Oblak razgovara s ozlijeđenom djevojkom Trpi užasne bolove Ozlijeđena djevojka za Dnevnik Nove TV o stravičnoj večeri u Buzinu: "Neki čovjek ga je izvukao iz auta, vozač Mercedesa je navodno htio pobjeći"

Kako doznaje 24 sata, policija suvozača jest ispitala i to odmah nakon nesreće. Ipak DORH smatra da on nije supočinitelj pa ga zbog toga nisu zadržali u pritvoru.

Mladić koji se našao na suvozačkom mjestu navodno je izjavio da ne poznaje vozača od prije, a 23-godišnjak ga je pozvao da isproba vožnju u autu.

Unatoč tome što nije zadržan na policiji, naknadno će u istrazi sasvim sigurno biti dodatno ispitan u svojstvu svjedoka.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene