Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Strašno sam u šoku''

Pročelnica koja je usmrtila čovjeka na Istarskom ipsilonu izašla iz pritvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz pritvora je nakon nepunih mjesec dana izašla Vera Begić, pročelnica Grada Rijeke za sport, koja je u pijanom stanju skrivila prometnu nesreću na istarskom ipsilonu, u kojoj je poginuo Igor Soldatić iz Umaga.

Vera Begić po izlasku iz protvora dala je kratku izjavu za medije.

Pročitajte i ovo U prometnoj nesreći kod Netretića poginuo motociklist - 7 Kod Netretića Policija objavila detalje tragedije u kojoj je poginuo motociklist: Protiv krivca će biti podnesena kaznena prijava Ilustracija Kod Osijeka Policija objavila detalje nesreće u kojoj je poginuo muškarac

"Strašno sam u šoku od svega što je nastupilo. Životi su nepovratno upropašteni i izgubljeni. Sada samo želim zagrliti svoga sina i želim priliku da obitelji oštećenoga iskažem koliko mi je žao i da napravim sve što mogu da im ublažim bol", rekla je u suzama Begić, a prenosi Novi list.

Begić to nije prva prometna nesreća, ali je najteža u kojoj je sudjelovala. Podjsetimo, ona je prije mjesec dana, vozeći s 1,81 promila alkohola u krvi i u krivom smijeru, skrivila prometnu nesreću na istarskom ipsilonu, gdje je naletjela na automobila kojim je upravljao Igor Soldatić iz Umaga, koji se s obitelji vraćao s izleta.

Soldatić je u nesreći poginuo, a Begić je završila u pritvoru iz kojeg je u petak puštena na slobodu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene