Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nepozvani gost

Ribolovac ulovio malog morskog psa pa naletio na kapitalca: "Digao se gore na barku, vidio sam mu ralje. Bilo je kao u filmu!"

Morski pas
Morski pas Foto: Facebook/Rent a boat-Pirovac
Neobičnu priču ispričao je ribar iz Labina koji je ulovio malog morskog psa teškog sedam kilograma, ali je pritom naletio na nešto puno strašnije.

Bliski susret s velikim morskim psom od 2,5 metra imao je konobar Emil Sotler iz Labina. Ribolovom se bavi od svoje 13 godine. Nakon što je kod rta Crna Punta ulovio malog morskog psa teškog sedam kilograma, naletio je na nešto puno strašnije.

"Išao sam loviti parangalom. Ulovio sam najprije jednu ražu, a zatim kokota. Odjednom sam osjetio jak trzaj, nikad takav. Pitao sam se što je to, možda tuna, ali tuna neće ići na parangal. Kad sam digao i vidio što sam ulovio, malo sam se uplašio. Bio je to morski pas. Međutim, odjednom je iz mora izronio još jedan, veliki morski pas, modrulj od oko 2,5 metra. Digao se gore na barku, vidio sam mu ralje. Bilo je kao u filmu!" ispričao je Sotler svoju priču za Glas Istre.

Pročitajte i ovo Morski pas i pas u moru Bezopasan susret VIDEO Morski pas u plićaku kod Pirovca, drugi pas ga je zbunjeno promatrao: "Malo su se podružili"

"Barka je duga četiri metra i 99 centimetara i on ju je dobro zaljuljao. Udario je repom i pomaknuo motor kao od šale, kao da je kutija šibica. Srećom je motor bio dobro vezan, pa nije pao u more. Srce mi je ušlo u pete, pitao sam se što bi bilo da sam ja pao u more. Srećom, imam nekakvog iskustva i barka je dovoljno visoka. Modrulj je napravio dva kruga oko moje barke i onda nestao u dubinu", ispričao je. 

Pročitajte i ovo Morski pas u uvali Pomer neobičan gost POGLEDAJTE VIDEO Morski pas snimljen u uvali na Jadranu: "Pogledaj koliko ih ima!"

Dodao je da je sreća da mu se modrulj nije zakačio na parangal jer tko zna što bi se dogodilo u barci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene