Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagrada Hrvoje Mateljić

Reporter Dnevnika Nove TV Marko Biočina najbolji je televizijski gospodarski novinar u Hrvatskoj

Aktualno Galerija Marko Biočina, reporter Dnevnika Nove TV - 2 Marko Biočina, reporter Dnevnika Nove TV - 2 Foto: Dnevnik Nove TV Marko Biočina, reporter Dnevnika Nove TV - 1 Marko Biočina, reporter Dnevnika Nove TV - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Marko Biočina, reporter Dnevnika Nove TV - 3 Marko Biočina, reporter Dnevnika Nove TV - 3 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Marko Biočina, reporter Dnevnika Nove TV - 4 Galerija 1/4 >>
Reporter Dnevnika Nove TV Marko Biočina najbolji je televizijski gospodarski novinar u Hrvatskoj. Uručena mu je nagrada Hrvoje Mateljić za najbolje novinarske radove o gospodarstvu emitirane u elektroničkim medijima. Tjednik Lider već 14 godina dodjeljuje ova priznanja.

Reporter Marko Biočina prošle se godine pridružio redakciji Dnevnika Nove TV. To mu je druga nagrada, ali prva za rad u televizijskom novinarstvu.

Pročitajte i ovo Marko Biočina i voditelji Dnevnika Nove TV ANALIZA DNEVNIKA NOVE TV "Ispada da je premijer Filipovića smijenio zbog odabira suradnika, a on sam je gotovo 30 puta u slučaju ministara odabrao pogrešno"

"Ovo je stvarno veliki poticaj za rad dalje, ali rekao bih da je ovo i nagrada za cijelu redakciju informativnog programa Nove TV, za sve kolege, snimatelje, montažere, sve nas u tom lancu koji smo radili na tim prilozima koji su u konačnici ovdje nagrađeni nagradom. Novinarstvo je timski sport, a nigdje više nije timski sport nego na televiziji tako da ovo vidim prvenstveno kao priznanje da je taj naš zajednički rad bio dobar i da ga je struka prepoznala", komentirao je.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene