Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bilo uvjeta za zadržavanje

Sudac nije zadržao Sinovčića u pritvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Reno Sinovčić, poznati zadarski poduzetnik, bio je priveden u zadarsku policiju, ali ga je kasno popodne na slobodu pustio istražni sudac.

Policija nije htjela potvrditi identitet  te su samo priopćili da su priveli 50-godišnjaka sa zadarskog područja, kojeg sumnjiče za 'sprječavanje dokazivanja', jer je prijetnjama i obećanjem dara navodio svjedoke na davanje lažnog iskaza u sudskom postupku koji se vodi protiv 32-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

Proces se vodi na zadarskom sudu, a riječ je o slučaju Z. L.. Zbog pljačke dostavnog vozila Dalmatinske banke Z. L. (32) i njegova supruga M. L. odslužili su zatvorske kazne, no Europski sud za ljudska prava u Strasbourgu u veljači ove godine je zaključio da su im hrvatski sudovi povrijedili pravo na pravično suđenje.

>> Sinovčić: Ne znam ništa, nema tu logike

>> Pobuna navijača Zadra: Tko je vlasnik kluba, Grad ili Sinovčić?

Sinovčić, vanjski suradnik NK Zadra i poznati zadarski poduzetnik, koji je kasno popodne priveden istražnom sucu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje i sprječavanja dokazivanja, nije zadržan u pritvoru.

Istražni sudac Županijskog suda u Zadru Vladimir Mikolčević kazao je da nije bilo zakonskih uvjeta za zadržavanje u pritvoru Rene Sinovčića iako je državno odvjetništvo za njega tražilo pritvor zbog utjecaja na svjedoke.

Istraga traje i dalje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene