Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŽELJA ČLANSTVA

Raspušten dubrovački Most, iz središnjice poručili da poštuju zahtjev članstva "kako bi Most u Dubrovniku dobio novi zamah"

Dubrovnik - 3
Dubrovnik - 3 Foto: Getty Images
Most je u utorak objavio kako je odlukom Predsjedništva od 19. siječnja raspuštena gradska koordinacija te stranke u Dubrovniku, nakon zaprimanja pisanog zahtjeva više od trećine potpisa članova u Dubrovniku za izvanrednom izbornom skupštinom.

Iz Mosta navode kako Predsjedništvo stranke poštuje zahtjev članstva "kako bi Most u Dubrovniku dobio novi zamah te se još više osnažio u svom djelovanju".

Dosadašnji predsjednik dubrovačkog Mosta i vijećnik te stranke u dubrovačkom Gradskom vijeću Maro Kristić objavio je na svojoj Facebook stranici kako napušta čelnu funkciju.

"Nakon višegodišnjeg političkog djelovanja kao nezavisni zastupnik na platformi Mosta nezavisnih lista u Hrvatskom saboru te gradski i županijski vijećnik s današnjim danom prestajem obnašati ulogu koordinatora gradske organizacije Mosta Dubrovnik koju sam prije dvije godine s posebnom čašću i zadovoljstvom prihvatio na zamolbu članova i simpatizera Mosta", naveo je Kristić.

Pročitajte i ovo Ilustracija NE ODUSTAJU Apeli nisu urodili plodom - blokada Čistoće nastavlja se do daljnjega, radnici poručuju: "Neka nam svima daju otkaze"

Pročitajte i ovo Marijana Petir PREDAJA KARTICA Doba godine kada svašta saznamo: Ušteđevina Marijane Petir iznosi - 700 tisuća eura

Napomenuo je kako će i dalje, kao nezavisni vijećnik u dubrovačkom gradskom vijeću, "predano i s velikom energijom promicati sve one ideje i inicijative koje su od interesa grada Dubrovnika i njegovih žitelja".

"Članovima i simpatizerima Mosta te svim njihovim predstavnicima koji djeluju na svim političkim razinama želim puno uspjeha u daljnjem radu te ostajem na raspolaganju za suradnju po bilo kojem pitanju koje je od općeg društvenog interesa", poručio je Kristić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene