Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tu je i zaplijenjeni hummer

FOTO Iz OVIH će se vozila nadzirati sutrašnja proslava ulaska u EU

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić predstavio je danas nova MUP-ova vozila među kojima je i hummer kojeg su zaplijenili kriminalcima.

Ministar unutrašnjih poslova Rajko Ostojić kazao je da pripreme osiguranja svečanosti ulaska Hrvatske u Europsku uniju idu prema planu, predstavljajući dva nova stožerna vozila, vrijedna oko 3 milijuna kuna, opremljena video i telekomunikacijskom opremom koja će se koristiti tijekom sutrašnje proslave.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima Automobili na aukciji Javna dražba Država zaradila 200.000 eura: "To je mačak u vreći, na nekom dobijemo, na nekom izgubimo"

Govoreći na zagrebačkoj Zračnoj luci Pleso Ostojić je rekao da policiji zahvaljuje na dosadašnjim naporima, ali da 'treba sačekati da sve prođe bez problema'. Na upit novinara može li nešto poći po zlu Ostojić je odgovorio da je to uvijek moguće, ali da je važno da policija može brzo reagirati.

>> Jeste li se pripremili za prometni kaos u Zagrebu ovog vikenda?

'Nitko nikada ne može garantirati 100 postotnu sigurnost i mi smo sa svoje strane napravili maksimum kako bi sigurnost bila na najvećoj razini', istaknuo je.

Naglasio je da policajci rade vrlo profesionalno i dodao da vjeruje kako će sve biti napravljeno kako treba. 'Želim poslati poruku da radimo u svakom trenutku kao da se može dogoditi nekakva nesreća i slićno'.

Danas predstavljena dva nova kombi stožerna vozila opremljena su modernom video opremom i opremom za telekomunikacije, a MUP je predstavio i novo vozilo tipa 'Hummer', za potrebe specijalne policije, koje je zapljenjeno od kriminalaca i MUP ga je platio 86 tisuća kuna. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene