Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijedlog HDZ-u

I Ostojić ima ideju gdje preseliti vladu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mislim da je puno bolje rješenje da se vlada HDZ-a i njihovih koalboracionista preseli u SOA-inu zgradu, poručio je Ostojić.

Potpredsjednik Vlade na odlasku Ranko Ostojić komentirao je u četvrtak najave preseljenja Vlade u "kockicu", poručivši kako bi HDZ-ovoj Vladi bilo najbolje da se preseli u zgradu SOA-e.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene" Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković: "U ponedjeljak nam sjeda 162 milijuna eura, a zatražit ćemo još 822 milijuna eura"

"Mislim da je puno bolje rješenje da se vlada HDZ-a i njihovih koalboracionista preseli u SOA-inu zgradu. Tamo su domaći i neće biti nikakvih problema, to je puno bolja pozicija za njih", rekao je Ostojić novinarima nakon sjednice Vlade.

Moguće preseljenje Vlade u "kockicu" na Prisavlju najavio je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u sklopu prijedloga da se Ured predsjednice preseli u Banske dvore, a Vlada od tamo izmjesti u nekadašnju zgradu Centralnog komiteta Saveza komunista Hrvatske. (Hina)

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene