Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U teškom stanju

Ranjeni navijač dobio sepsu, ponovno operiran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Navijač koji je u subotnjim neredima zadobio prostrijelnu ranu u teškom je stanju i operiran je.

Liječnici KBC-a Rebro kažu kako je kod navijača primjećen početak sepse, piše Večernji list. Napominju kako to nije rijetkost u prostrijelnim ranama kakvu mladić zadobio, no zbog toga su ga odlučili ponovno operirati. Navijač je u subotnjim neredima na Maksimiru pogođen metkom koji mu je prošao kroz crijeva i oba režnja  jetara do pluća.

>> VIDEO: 'Policija je tukla sve pred sobom, pa i djecu'

Potpredsjednik Vlade RH i ministar zdravstva Darko Milinović posjetio je u KBC-u Zagreb teško ozlijeđenoga 29-godišnjeg navijača koji je, po njegovim riječima, u kritičnom stanju i liječnici čine sve kako bi ga spasili. Riječ je o navijaču  koji je, po policijskim tvrdnjama, nehotice ranjen hicem iz policijskog pištolja prilikom napada osmorice izgrednika na automobil s četvoricom policajaca u civilu, nakon utakmice izvan stadiona.

Ministar posjetio i ozlijeđenog policajca

Darko Milinović posjetio je u KBC-u Zagreb policajca i ozlijeđenog u subotnjim neredima na maksimirskom stadionu. Milinović je nakon posjeta izjavio novinarima da se policajac, koji je zbog od 'topovskog udara' izgubio oko, osjeća dobro i pun je optimizma. 'On je dobro, rehabilitacijski proces traje uspješno i nadamo se da bi kroz nekoliko dana mogao izaći iz bolnice', rekao je Milinović, koji je policajcu prenio potporu javnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene