Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prosvjed ispred Dalmatinke nove

Radnici postavili ultimatum stečajnom upravitelju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pedesetak radnika tvornice Dalmatinke nove u stečaju okupili su se danas na prosvjedu ispred ulaza u tvornicu, te nezadovoljni sporošću stečajnog postupka, uputili ultimatum stečajnom upravitelju Vedranu Šeparoviću.

Ako do ponedjeljka 1. rujna s posla ne udalji desetak radnika koji su odani bivšim vlasnicima braći Ladini, radnici će ih istjerati, zauzeti tvornicu i zabraniti ulazak svima, uključujući i samog stečajnog upravitelja, stoji u ultimatumu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sastanak u Sinju Bivši radnici Dalmatinke Nove u stečaju traže smjenu stečajne upraviteljice Slika nije dostupna država nije ispunila obveze isplate plaća radnicim Radnici Dalmatinke Nove najavljuju prosvjed za Alku

Iva Radonja, predsjednica Nezavisnog Sindikata Dalmatinke Nove kazala je kako, lako je stečajni upravitelj preuzeo tvornicu 17. srpnja i zatražio 10 dana da može obaviti nužne poslove uključujući i inventuru cjelokupne tvorničke imovine, još do danas to nije uspio obaviti.

Radnici su dodatno nezadovoljni jer su u razgovoru sa stečajnim upraviteljem Šeparovićem na početku postupka dogovorili da se neće oslanjati na, kako ih je nazvala Radonja, 'Ladinijeve ljude'. (D.Š./Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene