Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako je propala ta tvrtka?

Radnice Trimota: 'Kriminala je sigurno bilo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
No nadu više nemaju radnici imotskog Trimota. Nakon silnih pokušaja spašavanja te tvornice, pokrenut je stečaj, a stečajna upraviteljica stigla je danas podijeliti radnicima otkaze ugovora o radu.

No, radnici inzistiraju i na tome da se utvrdi kako je propala ta tvrtka, odnosno gdje je nestao novac koji je država davala za Trimot. Sumnje u kriminal prijavili su policiji, DORH-u i USKOK-u.

Pročitajte i ovo Božićno-novogodišnji koncert u Imotskom Postoji objašnjenje Lovac pucao iz puške za vrijeme božićnog koncerta, građani se prestravili: "Ne znam je li itko u Hrvatskoj napravio tako nešto" Slika nije dostupna Potpisali sporazum Napokon: Država će isplatiti novac radnicima Trimota

'Ništa, ostajemo bez posla, u Imotskom više ništa ne radi ovo je zadnje bilo, rekla je Suzana Grizelj, radnica Trimota. 'Pomagali su nas toliko godina ali nikad nisu ispitali gdje su te pare otišle, jer smo mi svi na ulici, a pozivam novu vlast da ispita gdje su otišle tolike pare', dodala je Anđelka, isto tako radnica Trimota.

'Kriminala je bilo sigurno, jer mi smo radili, roba je išla za izvoz, država nas je toliko pomagala, a mi smo dobivali plaće ispod minimalca', naglasila je Mira Lekić, radnica Trimota.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene