Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen nakon slijetanja

Drama u zraku: Pijani putnik za vrijeme leta za Zadar, galamio i uznemiravao druge, jednog je i ošamario

Zračna luka Zadar
Zračna luka Zadar Foto: Luka Gerlanc/Cropix
Pijani 34-godišnji muškarac za vrijeme leta iz Londona za Zadar uznemiravao je putnike, jednog je čak i ošamario.

Pijani putnik na letu iz Londona za Zadar vikao, galamio i uznemiravao putnike. Jednom putniku sjeo je u krilo te ga zatim ošamario.

Pročitajte i ovo Katarina Jusić Mezga, reporterka Dnevnika Nove TV Udarni vikend FOTO Velike gužve i kolone prema moru: Uživo s jedne od najprometnijih cesta prema otoku Krku javila se reporterka Dnevnika Nove TV

Incident se dogodio u petak za vrijeme leta na kojem je 34-godišnji muškarac pod utjecajem alkohola od 2,20 promila u krvi oko 23:40 na Ryanairovom letu iz Londona za Zadar odlučio uznemiravati putnike.

Cijelu situaciju policiji su prijavili članovi posade leta iz Londona, a pijanog muškarca su u Zračnoj luci Zadar dočekale aerodromska i pomorska policija.

Pročitajte i ovo Štete od nevremena u Slavoniji, ilustracija - 5 Katastrofalne posljedice Slavonija nakon nevremena još uvijek u problemima: "Ni krovopokrivača, ni fizičkih radnika, kompletno je selo stradalo"

Zbog pijanog stanja policija je bila primorana upotrijebiti silu na muškarcu te su ga zbog sigurnosti privezali lisicama i odveli na triježnjenje, piše Zadarski list.

Policija ga je prijavila za naročito drsko i nepristojno ponašanje, a u subotu ujutro muškarac je odveden na prekršajni sud.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene