450201
450201
450201
450201
450201

Prvi intervju s Toninom Piculom nakon objave kandidature za šefa SDP-a

  • , 14.09.2016., 15:26
  • Autor:
  • komentara

Vijesti Nove TV u 17 sati donose prvi intervju s Toninom Piculom nakon što je objavio kandidaturu za šefa SDP-a.

 
 
 
 
Tonino Picula (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Tonino Picula (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

U Vijestima Nove TV u 17 sati donosimo prvi veliki intervju s Toninom Piculom nakon što je istaknuo kandidaturu za predsjednika SDP-a.

S Piculom je razgovarala reporterka Nove TV Tatjana Krajač.

Podsjetimo, Tonino Picula potvrdio je kandidaturu za predsjednika SDP-a iz Strasbourga. Stranku, kaže, može voditi iako je većinu vremena u Europskom parlamentu.

'Mislim da se SDP više ne može voditi s Iblerova trga već treba otvoriti utjecaj ogranaka članstva a to se može poticanjem povjerenja prvo članova a potom i građana u SDP. Vjerujem da kao predsjednik SDP-a još bolje mogu obnašati posao s pozicijom u europskom parlamentu, ne vidim da jedno isključuje drugo', poručio je Picula.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se