Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlada napokon objavila ugovor!

Pogledajte što piše u prevedenom Ugovoru o pristupanju Hrvatske u EU!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bruxelles je dopustio da se se skine tajna s ugovora predanog u subotu premijerki Kosor, neslužbeno doznajemo iz izvora bliskih Vladi.

Ugovor je zaključen i 27 zemljama ih je odobrilo ali i Hrvatska. Ugovor ima 195 stranica i dodataka. Premijerka je tvrdila da ne može objaviti ugovor jer to EU ne dozvoljava. Danas popodne je cijeli pristupni ugovor prevedn na hrvatski jezik objavljen na stranicama Vlade.

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor, Vesna Pusić i Hrvoje Krešić KREŠENDO HRVOJA KREŠIĆA Pikanterije i političke izdaje: "Složila mi se slika da su ga imali u šaci, moj muž je zamalo pao u nesvijest" Slika nije dostupna Hrvatska broji sitno Sutra se glasuje o prihvaćanju hrvatskog pristupnog ugovora u EU

Pristupni ugovor - Hrvatski

Predsjednica nacionalnog odbora tvrdila je da EU ne brani ništa, već da su samo rekli da nisu imali do sada takvu praksu. Sad se čeka suglasnost EU parlamenta i onda potpisi ugovora koji će biti vjerojatno iza izbora.

Potpis u ime Hrvatske stavit će predsjednik i premijerka, a potom u roku od 30 dana mora se održati referendum na kojem će građani glasati za i protiv. Sam ugovor tijekom popodneva Vlada će staviti na svoje stranice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene