Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Produženi vikendi

Provjerite koliko puta možete spojiti slobodne dane u 2011.!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok nezaposleni sanjaju o radnom mjestu, zaposleni koriste svaku priliku za slobodan dan

Spajanje slobodnih dana može se tako koristiti već od sutra. Proučili smo kalendar i vidjeli koliko će se puta u ovoj godini moći uživati u produženim vikendima. 2011. je tek počela, a mnogi već kreću sa spajanjem slobodnih dana. Sutrašnji blagdan Sveta tri kralja mnogi će spojiti s petkom i uživati u prvom ovogodišnjem produženom vikendu.

Pročitajte i ovo Žičara Sljeme školski praznici Dobre vijesti! Vožnja Žičarom Sljeme ovog tjedna besplatna Slika nije dostupna Puno mogućnosti Jeste li za spajanje godišnjeg s blagdanima? Pogledajte kakve sve prilike nudi 2017. godina

Do iduće slične prilike morat će se pričekati gotovo tri mjeseca. I to do Uskrsa, kada će se vikend spojiti s Uskrsnim ponedjeljkom. U svibnju, na žalost mnogih, praznik rada pada u nedjelju pa ništa od duljeg odmora. No, zato u lipnju, u samo jednom tjednu čak tri praznika, Dan antifašističke borbe, Tijelovo i Dan državnosti. Mnogi će se tako moći odmarati punih pet dana.

Srpanj je bez blagdana, ali tada je većina ionako na godišnjim odmorima. U kolovozu će se zato slobodni dani moći dva puta spajati jer u različitim tjednima padaju i Dan domovinske zahvalnosti i Velika Gospa.

Iduća opcija spajanja slobodnih dana je prvog dana studenog na blagdan Svih svetih. Mnogi će tada iskoristiti tri dana na kraju listopada i imati produženi vikend. U prosincu nas čeka Božić koji se ove godine slavi u nedjelju, a Sveti Stjepan je dan poslije, 26-. Posljednja prilika u 2011.  za produženi vikend i odmaranje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene