Obavijesti Video Pretražite Navigacija
školski praznici

Dobre vijesti! Vožnja Žičarom Sljeme ovog tjedna besplatna

Žičara Sljeme
Žičara Sljeme Foto: Ranko Suvar/Cropix
Grad Zagreb omogućio je besplatnu vožnju žičarom ovog tjedna.

Drugi je do zimskih praznika za školarce, a Grad Zagreb je tom prigodom objavio da je vožnja Žičarom Sljeme besplatna od 17. do 25. veljače.

Nakon iznimno velikog interesa za besplatnu vožnju žičarom 20. i 21, siječnja, nova prilika za vožnju je ovog tjedna.

Radno vrijeme žičare je radim danom od 8 do 17 sati, a vikendom od 8 do 18 sati. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Pismo liječnicima HALMED poslao važno upozorenje: "Moguć je razvoj neurorazvojnih poremećaja"

"U slučaju pojačanog priljeva putnika, ljubazno molimo putnike da prilikom dolaska na žičaru stanu u red za ulazak u gondolu te da se pridržavaju eventualnih uputa djelatnika žičare. Po završetku vožnje u jednom smjeru, odnosno dolaskom na Gornju ili Donju postaju, potrebno je izaći iz gondole kako bi se i drugim putnicima koji čekaju omogućila vožnja", priopćili su iz ZET-a.

Pročitajte i ovo Teretni brod Rubymar Cilj je jedan Hutisti izveli novi napad: Potopili britanski brod u Adenskom zaljevu

Ako putnik kreće s Međupostaje Brestova u smjeru Donje postaje, gondolu je potrebno pričekati na silaznoj, odnosno zapadnoj strani, a ukoliko s Međupostaje putuje prema vrhu Sljemena, gondolu je potrebno pričekati s uzlazne, odnosno istočne strane.

U slučaju iznimno velikog broja putnika, a kako bi se svim putnicima osigurao pravovremeni povratak prema Donjoj postaji, zadnji polazak s Donje postaje vikendom bit će u 17 sati, a radnim danom u 16 sati. U slučaju nepoštivanja općih uvjeta prijevoza ili ostalih uputa tehničkog osoblja, putniku se može zabraniti prijevoz žičarom", dodatno su pojasnili iz ZET-a.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene