Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prilog magazina Provjereno obišao je cijeli svijet

Provjereno opet na CNN-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sklopu emisije CNN World View ovog je vikenda prikazana priča reporterke Ane Blažević o osječkoj udruzi Moje dijete, koja pomaže obiteljima čija su djeca oboljela od raka.

Tako je nastavljena uspješna suradnja Nove TV i CNN-a, koja je započela prije nešto manje od godinu dana, upravo emitiranjem priloga Ane Blažević o Marku Čalasanu - malom kompjuterskom čudu iz Makedonije.

Pročitajte i ovo Iva Radić - 1 Suočavanje s prošlošću Vukovarka koja 30 godina traži istinu o sudbini svojeg oca: Zašto se ništa nije pomaknulo s mrtve točke? Slika nije dostupna Priča reporterke Ane Blažević Repotaža 'Provjerenog' na CNN-u

'Ma, bit će toga još', kaže Ana koja je upute za suradnju sa CNN-om dobila u sjedištu ovog medijskog diva u Atlanti, za vrijeme jednogodišnjeg usavršavanja u SAD-u.

'Još dok sam ovu priču pripremala za Provjereno, odlučila sam da ću je predložiti uredniku World View-a. Napori volontera udruge Moje dijete su ostavili jako velik dojam na mene i htjela sam da njihov trud vidi cijeli svijet', prepričava Ana.

Kako je to izgledalo na CNN-u pogledajte OVDJE.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene