Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šeks ogorčen

'Protiv mene neki vode harangu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks čije su izjave dane Hrvatskom listu podigle popriličnu prašinu bio je na meti brojnih novinara koji prate Sabor. Spremno je stao pred mikrofone i odgovorio na brojna pitanja oko uvreda koje je izgovorio na račun pojedinih medija. Ne misli da je pretjerao.

Izjave Vladimira Šeksa o medijima dane Hrvatskom listu kako su u pitanju 'pirane, zlotvori, psi, hijene i kileri' nisu dane u afektu. Vladimir Šeks ponovio je i danas kako i dalje misli sve što je rekao. Protiv njega se, kaže, iz određene uske skupine medija vodi zadnjih mjesec dana medijski linč i haranga u kojoj se ne biraju riječi i način da ga se oblati. Šeks ne misli da je pretjerao i da takva retorika nije primjerena njegovoj poziciji u hrvatskoj politici. 'I ja sam samo čovjek.' Nenad Stazić spremno je komentirao Vladimira Šeksa i sve pripisao velikoj nervozi zbog koje Šeks tako reagira.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pitali smo profesore Zašto su rezultati mature najlošiji dosad? "Trebalo je razmišljati što naši učenici ne znaju", "Zadaci su preteški, ni profesori ih ne znaju riješiti" Slika nije dostupna Čudno pravosuđe Pročitajte deset bizarnih priča o "ubojicama" koji nisu nikada nikoga ubili!

'Šeks postaje nervozan kao skotna mačka. Glosarij je stravičan, što s jedne strane može značiti da napisi koji se o Šeksu pojavljuju u medijima nisu bez utemeljenja. S druge strane, to je konstantno ponašanje HDZ-a', rekao je Stazić.

Šeks o Pančićevoj prijavi

Šeks je komentirao i Pančićevu prijavu protiv HDZ-a. ' Nije to nikakav udar na HDZ. Svatko može podnijeti kaznenu prijavu. Kaznena prijava se podnosi mjerodavnom državnom odvjetništvu koje je jedino mjerodavno da odlučuje o kaznenoj prijavi. Tako će biti postupljeno i s ovom kaznenom prijavom. Ja ne mogu prejudicirati kakv će biti ishod te kaznene prijave'.

>> Pančić USKOK-u prijavio HDZ

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene