Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Prošao provjeru NATO-a'

Matić: Jedva čekam pressicu prosvjednika da saznam o sebi nešto što do sada nisam znao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prosvjednici ispred ministarstva branitelja ostali su bez struje. Ministar Predrag Matić održao je konferenciju za novinare o ovom pitanju.

Prosvjednici u Savskoj ulici ispred Ministarstva branitelja opet su započeli s aktivnostima. Naime, blokirali su ulaz u Ministarstvo, pa je ministar Matić zakasnio na sjednicu Vlade.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Komentar ministra Matić o uklanjanju šatora branitelja u Savskoj: 'Nisu ni imali razloga za prosvjed' Slika nije dostupna Zbog izbora ZBOGOM VLADAVINI ŠATORA Klemm najavio završetak prosvjeda branitelja

Potom je donio odluku da se prosvjednicima isključi struja - s pojašnjenjem kako šator nema dopuštenje da bude tamo. Naglasio je i kako su prijetnje i uvrede na njegov račun eskalirale ovih dana.

 

Pomoćnik ministra, Bojan Glavašević objavio je na svom Twitter profilu kako su 'šatoraši' nakon provokacije upućene Matiću blokirali pristup zgradi Ministarstva.

Priveden muškarac koji je prijetio ministru Matiću

Matić je na konferenciji za medije kazao kako su prijetnje i uvrede eskalirale ovih dana, jer su njihovi politički pokrovitelji su nervozni. 'Nervozan sam i ja zbog uvreda na osobnoj razini. Jedva čekam presicu da doznam nešto što ni sam o sebi ne znam. Ja sam prošao NATO provjere, a oni koji me prozivaju ne bi prošli ni provjeru kućnog savjeta', rekoa je Matić.

Poručuje da će prosvejdnicima vratiti struju, jer je 'bolji čovjek od njih'. Šatroaši su najavili konferenciju za 15 sati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene