Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Stravičan video: Divljali nad truplom pronađenim u Dravi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na obali Drave dva su mladića mobitelom snimili truplo muškarca koje su ondje pronašli, a snimku su uz neukusne komentare objavili na internetu.

Dnevnik.hr u posjedu je degutantne snimke, no zbog šokantnog sadržaja koji pokazuje potpuni prezir dvojice mladića naspram ljudskog života i obitelji preminulog, snimku nećemo objaviti.

Pročitajte i ovo Ilustracija javila policija U Savi pronađen ženski leš Slika nije dostupna Detalji slučaja ujutro Zagreb: Uz prugu u Svetoj Klari pronađeno tijelo muškarca

Na snimci koja traje 30-ak sekundi vidi se kako poluraspadnuto truplo pluta u rijeci, a mladić ga poteže za majicu i okreće prema kameri. Glavu nesretnika podigli su iz vode i snimali je izbliza te davali neprimjerene komentare.

Glasnogovornica PU osječko-baranjske Edita Reterbauer rekla je kako je policija vidjela snimku te da će o tome izvijestiti Državno odvjetništvo.

Navodno se radi o muškarcu koji je nekoliko dana prije počinio samoubojstvo, a policija još istražuje jesu li mladići koji su načinili snimku truplo i pronašli.

Policija je snimku proslijedila Državnom odvjetništvu koje je za sada utvrdilo da se radi o kaznenom djelu povrede mira pokojnika. Mladići su ispitani u policiji i pušteni na slobodu. Stručnjaci u ovom stravičnom činu vide teški poremećaj ličnosti.

- Ovaj prikaz, kako je predstavljen javnosti, govori da se radi o osobama čije motive treba istražiti, treba ih vidjeti što ih je motiviralo, koji je to poremećaj kod njih da učine tako nešto. Ako isključimo motive kao što su mržnja ili osveta, onda sigurno možemo uzeti u obzir i nekrofilski, odnosno erotsku dimenziju slučaja, rekao nam je psihijatar dr. Nikola Mandić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene