Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Splitski junak

Pronašao i vratio 2.000 eura, Kerum ga nagradio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivica Škalić, splitski mesar ovih je dana testirao svoje poštenje i položio s odličnim. Škalić je bio gost na svadbi u Kaštelima kada se ispred restorana dogodila prometna nesreća.

Kao i ostali, Ivica je pošao pogledati što se događa i na povratku u restoran pronašao na cesti omotnicu s 2.000 eura. Novac je odmah odlučio vratiti. Kada nitko iz restorana nije potvrdio gubitak, shvatio je da je novac pripadao unesrećenome. On je, nažalost, završio u bolnici na liječenju, ali je njegovu obitelj obradovao ljudskom gestom. Ivičin poslodavac, Željko Kerum, poštenog je radnika nagradio iznosom koji je vratio, 2.000 eura - nije loše. 

Pročitajte i ovo Sudar u Dvoru pozvani vatrogasci U teškoj prometnoj nesreći automobil u potpunosti izgorio: Tri osobe ozlijeđene Slika nije dostupna Poštenje nema cijenu Pošteni mesar vratio novčanik s 15.000 eura

'Promislija san prvo je li to od neke sirotinje, pa san onda mislija da nije kome sa pira ispalo, a kad se niko nije javija mislija san da mora bit od toga čovika šta je strada', rekao je 26-godišnji Ivica Škalić oženjen je i otac dvoje djece. Preko policije Ivica je saznao da je novac zaista tražio brat unesrećenoga. Nažalost , čovjek koji je stradao teško je ozlijeđen i nalazi se u splitskoj bolnici. Obitelji je utješna bila makar ova ljudska gesta, a Ivici su zahvalili sa 50 eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene