Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobra vijest iz Slavonije

Pronađena jedna nestala osoba: Pothlađenog muškarca spasila vojska

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac koji se vodio kao nestali pronađen je u nedjelju u poslijepodnevnim satima kod mjesta Rajevo Selo.

U subotu je potvrđena smrt prve žrtve poplava, a protekla se dva dana traga za dvije osobe koje su nestale pod vodenom stihijom koja je zadesila istok Hrvatske. Prema tvrdnjama ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića, jedna je osoba pronađena, za drugom nestalom osobom još se traga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Objavila policija Pronađen muškarac kojeg su tražili u Požegi Ranko Ostojić nije baš zadovoljan Znakovita poruka utjecajnog SDP-ovca: "Vidiš li prijatelju ona tri čobana?"

Promrzlog i do kože mokrog muškarca pronašla je skupina pripadniha Hrvatske vojske u nedjelju u poslijepodnevnim satima kod mjest Rajevo Selo.

Pronađena je prva žrtva poplava u Hrvatskoj

Podsjetimo, ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, potvrdio je smrt jedne osobe, koja je izgubila u borbi s vodom u subotu. 'Nažalost mogu potvrditi da je jučer u Rajevom Selu nastradao muškarac. To je posljedica toga što se ljudi na vrijeme ne povlače. Dobro da se to nije dogodilo u Gunji. Iako je jučer dana zapovijed za evakuaciju, mi sada moramo izvlačiti ljude s krovova', rekao Ostojić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene